Известие

Collapse
No announcement yet.

Теч от шибидах-а

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Теч от шибидах-а

Здравейте,
    Имам малък проблем. Тече вода от шибидаха не е некакъв обилен теч по скоро прогизва и започва да капе като стои по дълго време под дъжда. Това което ми казаха е , че това било защото някакво каналче през което се оттичала водата било запушено. Въпросът ми е къде се намира въпросното каналче и как се чисти , с въздух , шомпул или нещо друго.Става въпрос за Алфа 156.

P.S Съжелявам , ако дублирам тема , но не открих такава друга тема.

Поздрави !!!
    Alfa Romeo 156, 2.0 16V Twin Spark - чипосана

Re: Теч от шибидах-а

няма и да откриеш, то 156 с шибедах са много малко, да ти кажа не знам къде е това което търсиш, дано не протече и при мен, но като го отвориш разгледай няма начин да не го намериш
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Ако откриеш решение за проблема, моля те опиши го тук. Моята засега не тече, но... Затваря ли ти се нормално?! При мен като го затварям от горно положение не пропада винаги на мястото си и трябва да го побутвам на ръка, но иначе не тече и не издава звуци. Сигурно трябва да му смажа механизма.
      2014: Deutschland über alles

Comment

Затваря се плътно без проблем , теча се получава като стои дълго време под дъжда като теча не е обилен ами си капе , затова си правя изводи , че е запушен.
        Утре отивам да го чистя с въздух , и ще пиша тук какви са резултатите.

Поздрави !!!
        Alfa Romeo 156, 2.0 16V Twin Spark - чипосана

Comment

Някой имал ли е проблем с теч на вода от към шофюрското място и водата се събира при стелката. Немога да разбера от къде влиза тая вода при дъжд, като всичко си изглежда добре уплатнено. Някой ако е имал подобен проблем да сподели. За 156 става въпрос
          Alfa 145 2.0TD 97g
          Alfa 156 1.8T.Spark 99 sport packet

Comment

Канлите са два един от ляво и един от дясно на предната страна на шибедаха, трябва да се чистят редовно иначе се Запушват и почва да влиЗа вода в купето, полЗва се много дълга еластична по въЗможност не метална пръчка и после се продухва с въЗдух с около 2 атмосфери поне

Comment

Working...
            X